БСП зае държавническа позиция като гласува най-възрастният депутат да застане начело на парламента. Това заяви в

...
БСП зае държавническа позиция като гласува най-възрастният депутат да застане начело на парламента. Това заяви в
Коментари Харесай

Вяра Емилова, БСП: Изключително важно е приемането на бюджета

БСП зае държавническа позиция като гласува най-възрастният народен представител да застане отпред на парламента. Това заяви в студиото на „ Добро утро, Европа “ депутатът от  " Българска социалистическа партия за България " Вяра Емилова. Според нея от изключителна значимост е приемането на бюджет, както и съставянето на държавно управление. Ако третият мандат бъде връчен на Българска социалистическа партия, партията ще опита да направи кабинет, увери Емилова.

 
Българска социалистическа партия има безапелационна позиция по този въпрос, че ние няма да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ, с мандат на Движение за права и свободи и с мандат на „ Възраждане “. Щом се сформира държавно управление, ще забележим дали то е допустимо и с мандата на коя политическа мощ – в случай че има импортирани законопроекти по избрани политики, които касаят бъдещето на България, тогава е допустимо да проведем някакви диалози. През утрешния ден е доста да създадем работната група, която ще одобри разпоредбите, по които ще работи Народното събрание, знаете че правилникът има статут на законопроект. И оттова нататък чуването на финансовия министър – доста значимо чуване, с цел да забележим по какъв начин се движи бюджета и какво следва оттук насетне.
„ Много е значимо и структурирането на комисиите. Социалната комисия е наш приоритет “, съобщи Емилова.

„ Ние няколко пъти дадохме сигнал към „ Продължаваме промяната “, че част от тяхното държание не граничи с съдружната нравственос. Част от това беше провеждането на акцията преди месец, в която „ Продължаваме промяната “ напълно иззеха политиките на Българска социалистическа партия “, сподели още тя.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР